creditfix.ro

Hora Credit - credit rapid online pana la 3000 Ron

Credit rapid online


Hora Credit, este o instituție financiară non-bancară online, care funcționează pe teritoriul României, și asigură pe toți doritorii cu oferte de credite avantajoase, fără gaj sau alte garanții și fără comisioane ascunse. 

Pentru a primi un credit este necesar să întruniți aceste condiții simple:

 a. Vârsta minimă pentru aplicare de 19 ani

 b. Un venit lunar stabil

 Documentele necesare sunt:

 a. Extrasul de cont bancar

b. Buletinul de identitate 

Metoda de obținere a banilor:

 a. Direct în contul bancar 

Condițiile de împrumut:

 a. Completarea creditului va dura mai puțin de 8 minute

 b. Fără gaj și intermediari 

c. Fără comisioane ascunse

 d. Banii sunt oferiți pentru toate nevoile dumneavoastră 

e. Suma maximă de împrumut 3000 RON

 Pentru a solicita un împrumut ai nevoie doar de un calculator/tabletă/smartphone şi o conexiune la internet. Dacă eşti nou în Hora, alege suma dorită şi perioada împrumutului, iar apoi urmăreşte instrucţiunile din secţiunea “Aplică acum” care te vor ajuta să înţelegi ce informaţii solicităm de la tine precum şi care sunt câmpurile obligatorii pe care trebuie să le completezi. Introdu datele necesare şi aşteaptă confirmarea noastră. Dacă eşti eligibil, noi iţi virăm banii în cont cât ai zice “Hora”! Dacă eşti client existent Hora, tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău iar apoi să aplici pentru împrumut.

Solicitarea unui împrumut Hora Credit este rapidă şi uşoară. Pentru a primi banii în contul tău bancar, încarcă online pe site-ul horacredit.ro/login o fotografie a cărţii de identitate.
Documente justificative nevoi medicale: scrisoare medicală nu mai veche de 3 luni sau trimitere medicală nu mai veche de 3 luni sau factură proformă/fiscală nu mai veche de 1 lună sau rețetă tratament nu mai veche de 1 lună.
Documente justificative studii: adeverință student anul în curs sau contract școlarizare anul în curs sau factură pentru manuale nu mai veche de o lună sau taxă cămin sau factură proformă/fiscală pentru curs individual.
Dovada contului bancar o poți face prin orice document eliberat de bancă / obținut din aplicația internet banking care să ateste că tu ești titularul contului bancar.
De la 100 Lei la 10 000 Lei cu plata în 26 rate egale până la 364 zile. Intervalul dintre plățile liniei de credit este de 14 zile.
Poţi obţine un credit pe o perioadă de 364 zile.
În urma analizei solicitării, vei fi înştiinţat prin SMS şi email. Oricând poţi accesa contul tău pe site-ul horacredit.ro/login pentru a vedea stadiul solicitării.
 

                     Aplică pentru împrumutul Hora