creditfix.ro

Televizor Smart QLED Samsung 125 cm 4KUHD

 

Televizor Smart QLED Samsung 125 cm 4KUHD

 

Volum de culoare 100% cu Quantum Dot
 

Tehnologia Quantum Dot ofera o imagine cat mai aproape de realitate. Cu ajutorul tehnologiei inovative Quantum Dot, televizoarele QLED redau culorile la un volum de 100%, oferind culori vibrante atat in scenele intunecate cat si in cele luminoase. Culori vii si bogate cu noul televizor Samsung QE50Q60T.

Dual LED

Tehnologia de iluminare Dual LED ajusteaza tonul culorii pentru a se potrivi cu tipologia continutului tau, astfel incat sa poti te bucuri de acesta la calitatea la care a fost conceput pentru a fi vazut. Experienta ta de vizionare se imbina cu realitatea din scena cu noile televizoare Samsung.
 
Quantum HDR
 
Quantum HDR evidentiaza detaliile si contrastul, astfel incat sa poti experimenta la cea mai inalta calitate fiecare imagine. Dincolo de standardele de varf, dinamica tonurilor HDR10 + creeaza tonuri de negru mai profund, imagini mai vibrante si detalii care sunt clare intotdeauna. Noul televizor Samsung iti oferta o calitate superioara a imaginii.
 
Design fara margini pe trei laturi
 
Un design minimalist si elegant, care te atrage spre cea mai pura imagine. Creat intr-un stil minimalist din toate unghiurile si o lipsa a marginilor care stabileste noi standarde. Vei vedea experienta noastra cinematografica cea mai captivanta.
 
 

 
Ambient Mode
 
Cand proiectezi fotografiile preferate pe ecranul televizorului, televizorul in sine se imbina elegant cu decorul. Poti expune mai multe fotografii, intr-un colaj frumos sau le poti vizualiza intr-o forma dinamica, intr-o prezentare succesiva.
 
Smart Hub & One Remote Control (Disponibilitatea functiei poate varia in functie de regiune. Verifica inainte de utilizare.
 
Este tot ce iti trebuie pentru a descoperi o gama variata de continut intr-un singur loc si pentru a te bucura la maximum. Telecomanda subtire (One Remote Control) ofera un control simplu, permitandu-ti sa cauti rapid tot continutul preferat din set-top box pana la consola de jocuri, aplicatii si chiar televiziune in direct. Bucura-te de noul smart tv Samsung QE50Q60T.
 
Control vocal
 
Totul este atat de usor cu controlul vocal. Acum poti accesa rapid continutul preferat, poti obtine raspunsuri si chiar poti controla televizorul si alte dispozitive conectate din jurul casei. Doar spune-i ce-ti doresti.
 
SmartThings
 
QLED cu ajutorul SmartThings iti ofera controlul inteligent al casei tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele si senzorii IoT, astfel incat sa poti aprinde luminile, sa verifici ce se afla in interiorul frigiderului tau si chiar sa utilizezi aspiratorul, asezat confortabil pe canapea. Este o lume cu totul noua cu noul smart tv Samsung.

                        ALTE TELEVIZOARE - clic aici