creditfix.ro

Televizor Smart QLED, Samsung163 cm, Ultra HD 8K

Smart QLED, Samsung 163 cm, Ultra HD 8K

 Rezolutia reala de 8K este definita ca avand 7.680 x 4.320 pixeli. Continut nativ de 8K este bazat pe actualul standard de streaming, conectivitate si codificare 8K.

Procesor Quantum 8K

Procesorul inteligent si puternic Samsung creeaza cea mai buna experienta de vizionare, sustinuta prin 8K AI upscaling and Adaptive picture. Acum te bucuri pe deplin de putere rezolutiei 8K.
 
8K AI Upscaling

8K AI Upscaling analizeaza fiecare scena a continutului tau, de la culoare si textura, pana la detalii privind lumina si contrastul. Atunci cand calitatea continut nu este nativ 8K, AI Upscaling optimizeaza calitatea imaginii si o reporduce la nivel de 8K.
 
Adaptive Picture
Modul inteligent adapteaza automat mediul de vizionare, regland automat luminozitatea. Experimenteaza o imagine perfecta, indiferent de ora sau de continutul pe care il urmaresti.
 
Direct Full Array
Luminile de fundal, controlate precis, se regleaza inteligent pentru a oferi negru mai bogat. Rasfata-te cu cele mai clare detalii si un contrast inegalabil.
 
Object Tracking Sound+ (OTS+)
OTS + tehnologia inovativa creste experienta imersiva prin redarea dinamica a sunetului emis de un obiect prezent in cadru. Sunetul 3D este sustinut de difuzoarele incorporate care functioneza independent si calibrat cu tipul de continut astfel incat totul pare real.
 
Anti Reflection Screen
Vezi fiecare detaliu in orice unghi. Ultra Viewing Angle iti ofera o imagine completa, chiar si atunci cand privesti la televizor din lateral. Acum fiecare loc din casa este cel mai bun.
 
Quantum HDR 2000 prin HDR10+
Fiecare nuanta si detaliu prind viata cu o culoare bogata, precisa si cu un contrast mai profund. Maparea dinamica a tonurilor HDR10 + schimba culoarea si contrastul scena dupa scena, permitandu-ti sa apreciezi chiar si cele mai fine detalii.
 

Un miliard de nuante de culori


Volum de culoare 100% prin Quantum Dot
100% volum de culoare prin tehnologia Quantum Dot. Culori vii la fel ca in realitate. Cu ajutorul tehnologiei inovative Quantum Dot, televizoarele QLED redau culorile la un volum de 100%, oferind culori vibrante atat in scenele intunecate cat si in cele luminoase.
 
Real Game Enhancer+
Experimenteaza jocuri imbunatatite, fara a fi nevoie sa efectuezi vreo ajustare. Acum este redusa neclaritatea in scenele de joc cu miscare rapida. Obtii o vizibilitate mai buna pentru imaginile intunecate si analiza fiecarui detaliu din scene pentru a optimiza calitatea imaginii care se sincronizeaza cel mai bine in functie de scena jocului. AMD FreeSync reduce intreruperile si pauzele, astfel incat sa poti castiga de fiecare data.
 

Prinde fiecare cuvant


Active Voice Amplifier (AVA)
Zgomotele neasteptate din casa ta pot perturba experienta de vizionare. AVA amplifica vocile din scena, astfel incat dialogul sa fie transmis clar. Uita-te la televizor, fara a pierde firul conversatiei.

 
Fara margini
Chiar si cu un design spectaculos, atentia se mentine asupra imaginii. Creat intr-un stil minimalist, fara margini, stabileste noi standarde, designul noului QLED sporeste efectul de imersiune avand rama aproape invizibila. Vei avea parte de cea mai captivanta experienta cinematografica.
 
Smart Hub & One Remote Control (Disponibilitatea functiei poate varia in functie de regiune. Verifica inainte de utilizare)
Este tot ce iti trebuie pentru a descoperi o gama variata de continut intr-un singur loc si pentru a te bucura la maximum. Telecomanda subtire (One Remote Control) ofera un control simplu, permitandu-ti sa cauti rapid tot continutul preferat din set-top box pana la consola de jocuri, aplicatii si chiar televiziune in direct.
 
 
 SmartThings
QLED cu ajutorul SmartThings iti ofera controlul inteligent al casei tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele si senzorii IoT, astfel incat sa poti aprinde luminile, sa verifici ce se afla in interiorul frigiderului tau si chiar sa utilizezi aspiratorul, asezat confortabil pe canapea. Este o lume cu totul noua.
 
 
                           Vorbeste cu televizorul tau